Aflevering 53. Aangenomen / afgewezen

Solliciteren is een zenuwslopende aangelegenheid. En daarom is het zo fijn dat we het Kanarieboekje hebben met de titel ‘Met succes solliciteren’. In deze aflevering hoor je niet alleen een paar zeer bruikbare quotes uit het boekje, maar ook het verhaal van Kim over de keer dat ze ging solliciteren op een baan die ze helemaal niet ambieerde. Dirk vertelt over de keer dat hij in spijkerpak het hoogpolige Hilton hotel binnenliep om te kijken of hij zou worden aangenomen als verkoper van kopieermachines. Er is een gedicht van Ingmar Heytze en Anna vertelt over de bizarre opkomst van de bonsaiboompjeskweker. Tot slot is er de moeder van Chris die nooit hoefde te solliciteren, maar haar baan wel in rook zag opgaan toen ze ging trouwen.

Heb je een verhaal bij het boekje ‘Uw Hond als gezonde en prettige kameraad’ bel dan 3 woorden door naar: 084 8371282

Reacties: manmetdemicrofoon@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *